Въпреки желанието на Корина Шумахер медиите да не говорят за

...
Въпреки желанието на Корина Шумахер медиите да не говорят за
Коментари Харесай

Нови подробности около състояноето на Шумахер


Въпреки желанието на Корина Шумахер медиите да не приказват за положението на брачна половинка й, напоследък доста от хората, които са съумели да се допрян до Михаел след случая проговарят.

Преди няколко дни, пред сп. " Билд ", архиепископ Георг Генсвайн описа за своята среща със звездата на Формула 1 през 2016 г, написа dnes.bg.

" Седнах до него, хванах двете му ръце и го погледнах ", спомня си архиепископът. Лицето на Шумахер " се осветило леко ", само че другояче физиономията му не се трансформирала.

" Той усеща, че хората, които го обичат, са към него, грижат се за него и е признателен, че държат любопитните хора надалеч ", добавя още Генсвайн.

По-рано тази седмица думи на мениджъра на Шумахер, Себин Кем, казани през 2016 година, също бяха оповестени в десетки медии.

Според нея, седемкратният първенец доста от дълго време е желал да се скрие от любопитните очи на обществото.

" В един доста дълъг наш диалог преди време той ми сподели: " Няма потребност да ме търсиш за задължения през идната година. Ще изчезна! ". Имам възприятието, че това беше неговата загадка фантазия – да може да се скрие някой ден. Затова в този момент се пробвам да отговоря на неговите стремежи ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР