Въпреки горещините, първата двойна стачка на сценаристи и актьори от

...
Въпреки горещините, първата двойна стачка на сценаристи и актьори от
Коментари Харесай

Ще разклати ли Холивуд американската икономика?

Въпреки горещините, първата двойна стачка на сценаристи и артисти от 60 години насам не стопира, заплашвайки да се трансформира в „ опустошителна ”. Двете гилдии имат сходни проблеми, напомня theepochtimes.com. Тревожат ги заплащанията им в изискванията на инфлация, размерът на възнагражденията им при повторения на филми или стрийминг услуги, периодите на договорите и „ новият ” зложелател - изкуственият разсъдък (ИИ), който все по-често „ довършва ” работата им в киното и малкия екран.

Алиансът на филмовите и телевизионни продуценти, т.е., работодателите, в това число Disney, Netflix и Amazon, осъди стачката, която съгласно тях ще навреди на „ хиляди служащи в промишлености, свързани с филмовата и телевизионна продукция ”.

„ Мисля, че би трябвало да има краен период за съглашение, тъй като в случай че това не се случи до 1 септември... Истината е, че това е голям бизнес, както на вътрешния пазар, по този начин и за световния експорт “, споделя Бари Дилър, милиардер и медиен магнат. Същевременно, той признава че съглашение в близко бъдеще наподобява „ малко евентуално ”, така...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР