Въпреки факта, че много жени смятат, че поведението им е

...
Въпреки факта, че много жени смятат, че поведението им е
Коментари Харесай

12 отговора на някои от най-смелите въпроси, които момчетата се страхуват да зададат

Въпреки обстоятелството, че доста дами считат, че държанието им е много отворено и налично, доста мъже се борят да схванат смисъла на някои неща, които дамите вършат. Независимо дали става дума за грим или отиване до тоалетната с приятелките им, някои женски дейности наподобяват объркващи за мъжете.

Решихме да съберем отговорите на изкусителните въпроси, които множеството мъже в никакъв случай не смеят да зададат, само че са нетърпеливи да знаят отговорите. Нека декодираме „ женското държание “ дружно.

Защо дамите прекарват толкоз доста време в гримиране и в последна сметка наподобяват по този начин, като че ли не са се гримирали?

Всички дами имат доста козметични артикули, които им оказват помощ да наподобяват привлекателни и млади. Момчетата може да не знаят, че дамите следват 3 съществени стадия на грижа за кожата: разчистване, ексфолиране и навлажняване. Всяка стъпка лишава време и старания, тъй като дамите не могат да бързат за хубостта си. Едва откакто рутината за грижа за кожата завърши, дамите могат да стартират да нанасят грим.
Ето за какво, откакто прекара съвсем 30 минути в банята, една жена може да наподобява естествено с минимално количество грим на лицето си. Доверете ни се, всяка жена желае да щракне с пръсти и да свърши с грима си за секунда. Нейният натурален тип обаче е композиция от артикули за грижа за кожата, постоянен звук на кожата, скриване на дефекти и червени петна и дефиниране на очи и устни. Не можете да го видите, само че е там.

Или в последна сметка да изглеждате като напълно друг човек?

Кремове, серуми, лосиони, блясъци, хайлайтери, серпантина, фон-дьо-тен, пудра и доста други вещества запълват всеки сантиметър свободно място в женската баня. И да, дамите обичат да ги употребяват всички. Грим промишлеността основава нов артикул съвсем всеки месец, потвърждавайки, че това ще промени фрапантно метода, по който изглеждаме. И по този начин, дамите обичат опитите и обичат измененията във външния си тип тъкмо толкоз, колкото обичат комплиментите. Не обвинявайте дамата, че носи прекалено много грим, тъй като тества нов образ.

Защо дамите получават толкоз доста задоволство от гушкането?

Всички дами обичат да се гушкат и няма изключение от това предписание. Няма нищо като да останеш в леглото пред тв приемника с гаджето или брачна половинка си. Обяснението обаче е много просто: задържането в прегръдките дава на дамите възприятие за сигурност. Гушкането показва комфорт, поддръжка и предпочитание за шерване на персонално пространство. Освен това, то може да подтиква производството на окситоцин, хормон, обвързван със свързването и други позитивни усеща. Така че, където и да сте – гушкайте повече!

Защо дамите вървят до тоалетна на групи?

Този въпрос наподобява тормози доста мъже. Всъщност това е нещо, което зрелите дами не вършат постоянно. Младите девойки вървят дружно до тоалетната, с цел да се усещат в сигурност, да обсъдят мъжете си или други девойки, да нанесат още веднъж грима си или просто желаят компания, до момента в който чакат на опашка. Някои дами споделят, че не осъзнават, че въобще би трябвало да отидат до тоалетната, до момента в който някой не го спомене. Очевидно там не се нуждаят от нечия помощ, само че може да се наложи да вземат назаем червило или четка за коса на приятеля си.

Защо дамите се трансформират в раздразнителни Джекил и Хайдс по време на цикъл?

Все едно дамите не осъзнават това, нали? Зависи от всяка жена, само че в множеството случаи менструалните конвулсии могат да трансфорат живота на дамата в 7-дневен призрачен сън. Усещането е, че някой си играе с долните вътрешности в продължение на няколко дни. Ето главните признаци: непрекъснат апетит за нездравословна храна, промени в настроението, мъчителни мъчителни крампи и некадърност да се откри комфортна позиция за облекчение на болката. Кой би могъл да резервира успокоение?

Какво съхраняват дамите в дамските си чанти?

Всичко! Всяко малко нещо, което може да ви е потребно денем. И не, не й лишава вечно, с цел да откри ключовете си, тъй като в действителност има някаква логичност в хаоса в дамските й чанти. Попитайте всяка жена и тя ще ви каже, че има портфейл, чифт слънчеви очила, кърпички, писалка, тетрадка, няколко червила или балсами за устни, значими документи, пудра, масло за кожички и крем за ръце и доста други неща които дамите употребяват денем. Друг чест въпрос по отношение на дамските чанти е: „ Защо дамите имат потребност от толкоз доста от тях? “ Лесно! За да дават отговор на всяко облекло, което имат. Същият отговор се отнася за многото чифтове обувки.

Защо дамите прекарват толкоз доста време под душа?

Е, момчета, в действителност? Грижата за косата и тялото им е също толкоз значима, колкото и гримирането. И да, дамите в действителност нанасят душ гел тъкмо като моделите в рекламите. Не става въпрос за разчистване, а повече за разпределяне. Освен това дамите с дълга коса употребяват няколко продукта, с цел да наподобяват блестящи, като шампоан, еликсир, маска за коса и масло. Всичко изисква време. Освен това дамите би трябвало да употребяват всички тези спрейове, кутии и шишенца, от които мъжете постоянно се оплакват.

Какво в действителност значи „ Всичко е наред! “?

Ако мъжът се съмнява в отговора на дамата, той знае, че нещо не е наред. Малък намек за мъжете: забележете тона. Някои дами споделят, че задействат предпазен механизъм, когато употребяват „ Всичко е наред “ като отговор. Други настояват, че това е добър метод да уведомят мъжа, че нещо не е наред, и да го подбуден да реши казуса. Освен това има доктрина, която изяснява такова женско държание като акт, който оказва помощ на дамите да подтиснат експанзията към мъжа си.

Защо вдигнатата седалка на тоалетната толкоз тормози дамите?

Странно е, че въпросът се появи преди всичко, само че това е тематика на многочислени борби сред двама души, живеещи дружно. По-смелите мъже се осмеляват да помолят дамите да вдигнат седалката, когато приключат. Жените обаче не си мечтаят да седнат на студената мокра повърхнина на тоалетната измежду нощ. Още по-лошото е, че някои мъже въобще не си вършат труда да издигнат седалката с цел да не я замърсят. Нека почитаме анатомията на другия по този въпрос.

Наистина ли момчетата познават единствено някои от ерогенни точки по женското тяло?

Отговорът на този въпрос зависи от връзката ви и близостта сред вас и колегата ви. Но да, момчета познават единствено няколко съществени. Повечето дами обаче знаят главните си специфични места и евентуално ще ги споделят с мъж, на който имат доверие. От друга страна, целият развой може да бъде по-приятен, в случай че ги търсите дружно. Не се опасявайте да зададете този въпрос, тъй като в последна сметка може да донесе на вашата жена доста позитивни страсти.

Какво е чувството за кърмене?

Не, гърдите няма да станат по-големи, в случай че ги употребява бебе и целият развой не ги възбужда. В началото може да се усеща мъчително и зърната стават доста загрубели, тъй като венците на бебето са здрави. Кърменето безусловно е чувство за леко рукване и следващо освобождение.

Защо дамите си падат по дупетата на момчетата?

Проверката на дупето на мъж е толкоз естествена, колкото гледането на лицето или ръцете му. Обаче освен то интересува дамите, а по-скоро по какъв начин ускорява придвижването на мъжкото тяло. Всъщност, когато раменете по отношение на дупето му основават вярната съразмерност, тялото на мъжа се възприема като доста мъжко и привлекателно.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР