Въпреки факта, че кандидатът за президент на Франция Марин Льо

...
Въпреки факта, че кандидатът за президент на Франция Марин Льо
Коментари Харесай

Париж окървавен след победата на Макрон

Въпреки обстоятелството, че претендентът за президент на Франция Марин Льо Пен се обади на Еманюел Макрон, с цел да признае успеха му в изборите, във Франция избухнаха митинги на недоволни от резултатите и се стигна до брутални конфликти с полицията, предават осведомителните организации. 

 Кървава нощ във Франция с убити от полицията след успеха на Макрон

Съобщава се, че полицията употребява сълзотворен газ, протестиращите са издигнали барикади. Протести има освен във френската столица.

Полицията простреля двама души в центъра на Париж, съобщи Агенция Франс прес.Според организацията чиновниците на реда са разкрили огън по автомобил поради отвод на лидера му да извърши искане на чиновник на реда.

Кървавият екшън се е разиграл по време на митинги край моста Пон Ньоф, скоро след новината преизбирането на Еманюел Макрон за президент в неделя вечерта.

Шофьорът и седящият начело пасажер са починали, различен човек, който е бил на задната седалка, е ранен в ръката. Оказана му е първа помощ и е откаран в болница.Известно е, че колата ненадейно потеглила против служител на реда. Той откри огън от автоматизираното си оръжие, с цел да се защищити.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР