Въпреки, че това не винаги е очевидно на пръв поглед,

...
Въпреки, че това не винаги е очевидно на пръв поглед,
Коментари Харесай

10 признака, които ви крещят, че тялото ви е препълнено с токсини

Въпреки, че това не постоянно е явно на пръв взор, има няколко признака, които демонстрират, че тялото ви е цялостно с отрови.

Знаци, посредством които можете да разпознаете дали сте цялостни с отрови:

1. Борба с непотребни килограми

Ако сте се пробвали да се отървете от непотребните килограми посредством практикуване и броене на калории, само че нищо не се случва, допустимо е токсините да ви блокират.

И това е забавно: Тези 10 подправки ще ви оказват помощ да излекувате всички заболявания!

2. Необяснима умората

Ако спите осем часа всяка нощ, само че се събуждате изтощени, повода може да е отрови. Високите равнища на токсините в тялото с спомагателен стрес изчерпват надбъбречните жлези, както и кофеинът.

3. Безсъние

Ако тялото ви съдържа нараснало количество отрови, равнището на кортизола може да бъде наранено. Кортизолът е хормон, който се освобождава, с цел да улесни оправянето със напрежението. При естествени условия най-високото равнище е заран, а най-ниски вечер, салдото, в случай че се наруши, равнището на кортизола вечер може да бъде високо, заради което преди лягане сте цялостни с сила и не може да заспите. Безсънието може да наруши здравето ви, тъй че е доста значимо да опитате да спите всяка нощ в продължение на осем часа

4. Объркване

Много от токсините засягат работата на мозъка ви и измежду тях са аспартам и мононатриев глутамат (MSG). Поради тях може да се почувствате комплицирани, тъй че е добре да ги премахнете изцяло от диетата. Аспартанът може да се откри в разнообразни типове питиета и без захар, диетични храни и паста за зъби, до момента в който MSG се намира в модифицираните храни.

5. Неоправдаеми главоболия

Ако постоянно имате главоболие без особена причина, равнището на токсините в тялото ви може да е прекомерно високо. Главоболието също предизвиква MSG и аспартам, само че също по този начин и тежки метали, изкуствени оцветители и консерванти.

6. Миризма

Ако имате неприятен мирис или газове, допустимо е вашият черен дроб и червата ви да имат проблеми с елиминирането на отрови от тялото ви

7. Запек

Много е значимо всеки ден да изхвърляте отпадъчните съставки от тялото, в противоположен случай токсините се всмукват назад в тялото през червата. Пийте повече вода и увеличете приема на хранителни субстанции в тялото.

8. Болка в мускулите

Ако имате непредвидена мускулна болежка, повода може да е отрови. Някои от токсините подтикват мускулните болкови рецептори, водещи до конвулсии и болежка.

9. Кожни проблеми

Вашият черен дроб би трябвало да отстрани множеството от токсините, на които сте изложени, само че при положение на прекалено количество отрови това се демонстрира на кожата и може да докара до акне, обриви и язви.

10. Чувствителност към миризми

Ако мощно чувствате разнообразни миризми, то може да се дължи на отрови в тялото ви. Тази сензитивност може да докара до главоболие и гадене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР