Въпреки че синът й вече е на 38 години, той

...
Въпреки че синът й вече е на 38 години, той
Коментари Харесай

Как една майка съсипа живота на сина си?

Въпреки че синът й към този момент е на 38 години, той към момента живее с майка си.

Тя в никакъв случай не е била омъжена и в никакъв случай не е имала сериозна връзка. Дори бабите, които седят на пейката и непрестанно клюкарстват, в никакъв случай не са я виждали с мъж. Тя живее тук от много време. Мила и спокойна жена. Сама отгледа сина си и към момента го устоя, тъй като той не работи. Той също не е женен. През всичките години са го виждали единствено един път с момиче.

Той е доста въздържан и загадъчен. Ходи на всички места единствено с майка си, даже не излиза за самун. Като цяло той е естествен човек, само че не живее личен живот. Винаги споделя: „ майка ми и аз “, „ и майка … “, „ майка сподели “, „ майка взе решение “ и така нататък

Майка му споделя на всички, че синът й е болен, страда от меланхолия. Ако ги срещнеш на улицата, единствено майка му приказва. Николай мълчи и гледа към земята.

Като дете в никакъв случай не си е играл с другите момчета. Винаги е седял на пейката с майка си и съседи.

След учебно заведение остана у дома, защото майка му не му дава да върви на работа. Прекарва цялото си свободно време в четене на книги или на компютъра.

Заради личните си страхове и в устрема си да отбрани сина си от всички проблеми, майка му не му разреши да бъде себе си. Тя взема решение всичко вместо него. Дори му избира приятелите. Той към момента не може да се раздели с майка си. Ако приказва с някого покрай входа, тя поглежда през прозореца и по-късно разпитва сина си.

Вижте още: Трогателна история за свекърва и снаха

Той не наподобява на актуален юноша, тъй като към този момент не се стреми към самостоятелност и независимост. Свикнал е да бъде до майка си, защото тя му е насадила комплекс за непълноценност. Той вижда себе си през призмата на майка си и не желае да проучва протичащото се към него. Майка му и жилището са неговият дребен свят.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР