Въпреки че седмицата стартира с поредния неработен понеделник, работното динамично

...
Въпреки че седмицата стартира с поредния неработен понеделник, работното динамично
Коментари Харесай

17 елегантни пролетни рокли, подходящи за офиса

Въпреки че седмицата започва с следващия неработен понеделник, работното динамично всекидневие занапред стартира от на следващия ден, тъй че се настройваме да го посрещнем елегантно, ефирно и за какво не с красива пролетна рокля. Днес ви демонстрираме освен по какъв начин може да стилизирате подобаващия модел за офис дрескода, само че ви предлагаме и няколко страхотни шопинг находки за ободряване на дрешника.

Както ще видите, сме се спрели главно на неутрални тонове – екрю, бежово, черно и мрачно синьо, тъй като те са подобаващи за бизнес средата, в която женствеността може да бъде показана тъкмо с тези рокли. Ако има принт, то той не е толкоз деен и още веднъж в композиция от по-неутрални цветове. Сред кройките пък се откроява моделът „ вид “ прегърни ме с дълъг ръкав, който е повсеместен за всеки вид фигура и постоянно наподобява елегантно, изключително в композиция с токчета, даже и със междинна височина.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

Относно дължината, миди роклите са съвършени за работното всекидневие, като е хубаво да бъдат с добре изразена талия (ако липсва, може да се добави колан), с цел да се реализира по-изискан контур. Този сезон откриваме подобаващи модели даже от деним, тъй като той е най-актуалната материя за пролетта и някои марки ни оферират изискани вариации от нея, с цел да може да ги носим освен през уикенда, само че и в работна среда. Какво още сме харесали, вижте в галерията ни!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Linda Tol (@lindatol_)

 
14 шопинг находки с обеците, които приковават очите

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР