Въпреки че не се показват често заедно, Кание Уест имат

...
Въпреки че не се показват често заедно, Кание Уест имат
Коментари Харесай

Когато Кание Уест се ядоса на Илон Мъск

Въпреки че не се демонстрират постоянно дружно, Кание Уест имат дълго другарство. А какво са приятелите, в случай че не са до теб в сложните моменти. Подобни в живота на рапъра в последните години има много, но явно милиардерът не съумява да отговори на упованията на своя другар.
 Джулия Фокс за половите си връзки с Кание Уест в книгата си Down the Drain
Джулия Фокс за секса с Кание Уест

Какво разкри моделът

Преди дни Иън Конър, един от най-доверените хора на Уест, разгласява в своя профил в X(Twitter) известия, които рапърът е изпратил на Мъск. Самият Кание е блокиран от обществената мрежа на приятеля си от няколко месеца и по тази причина е помолил различен да направи вместо него тези разкрития.

Най-интересната част от тях определено е признанието, че някогашният брачен партньор на не страда от биполярно разтройство, а след претърпяна автомобилна злополука през 2002 г.е почнал да демонстрира признаци на аутизъм. 

Kanye West shares a message for Elon Musk via Ian Connor

“I’m not bi polar

I have signs of autism from my car accident ”
— Kurrco (@Kurrco)
" Не ми дължиш нищо. Не си задължен да приказваш с мен още веднъж. Но в случай че го създадем, същността на нашите връзки би трябвало да се промени, написа още Кание. " Не може да гледаш по какъв начин Ким крие децата от мен ", хвърля следващо обвиняване Кание към Мъск.

Той явно му е сърдит и за това, че не си е направил труда да го поддържа обществено по време на бракоразводното дело, макар че му се написа другар.
 Кание Уест и Бианка Ченсори - скандални и във Венеция
Когато Кание Уест демонстрира дупето си във Венеция

Поредно непочтено държание на рапъра и половинката му

Така и не излиза наяве обаче какво е предизвикало известия, които Кание Уест е изпратил на милиардера, както и какъв отговор е получил на тях. Ясно е обаче, че очевидно връзките им към този момент надалеч не са толкоз близки. Очакваме да забележим дали Мъск ще отговори на този обществен удар под кръста в нормалния си язвителен жанр.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР