Въпреки, че далеч не са професионален стандарт за издръжливост, тестовете

...
Въпреки, че далеч не са професионален стандарт за издръжливост, тестовете
Коментари Харесай

iPhone X премина успешно теста за огъване

Въпреки, че надалеч не са професионален стандарт за устойчивост, тестванията на JerryRigEverything от дълго време са станали източник на развлечение и непосредствена информация за това какво се случва с един или различен телефон, в случай че методите жестоко към него.

Е, в този момент идва ред на iPhone X.

Новият флагман на Apple одеве излезе на пазара и има дизайн от стъкло и железна рамка, като освен това металът не е алуминий, а стомана. Това не значи, че не се драска, по-скоро звукът е малко по-различен, само че също толкоз мъчителен за сетивата.

Екранът не се дава елементарно на ключове и монети , само че внимавайте да не го зацапате с нещо. Между стъклото и рамката има пластмасово уплътнение, което би трябвало да попречи на съществено пропукване в неизбежния случай, когато изпуснете телефона. Това е положително решение, изключително като се има поради, че поправката на задния панел към този момент коства над 500 $.

Тормозът продължава с изгаряне и издраскване, а за десерт е непокътнато огъването . За благополучие на актуалните и бъдещи притежатели на iPhone X, повреди няма, тъй че не би трябвало да се притеснявате да поставите скъпата джаджа в джоба си.

Вижте цялото видео тук:



Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР