Въоръжен мъж нахлу в един от клоновете на централната банката

...
Въоръжен мъж нахлу в един от клоновете на централната банката
Коментари Харесай

В Тбилиси въоръжен мъж взе заложници в банка

Въоръжен мъж нахлу в един от клоновете на централната банката на Грузия в Тбилиси и взе заложници, оповестява телевизионният канал Рустави 2.

Става дума за постройката на клона на банката в региона на метростанция " Авлабари ". Полицията незабавно дойде на място, регионът е отцепен, а хората евакуирани. На мястото на случая има специфични елементи и екипи на Спешна помощ.

Грузинският първи канал удостоверява, че в постройката има " няколко заложници ".

Метростанция " Авлабари " е затворена.

По предварителни данни нападателят държи двама души. В същото време уеб сайтът " Спутник Грузия ", цитирайки свидетел, оповестява, че една жена е била освободена, само че четири души - трима чиновници на банката и човек от защита, остават в постройката.

Грузинското вътрешно министерство все няма формален коментар по обстановката.

Припомняме, че предходната есен в Грузия мъж с картечница и гранати взе заложници отново в клон на централната банка в западния град Зугдиди. Нападателят изиска да $500 000, с цел да ги освободи.

В резултат на специфична интервенция, траяла повече от седем часа, хората бяха освободени, само че нападателят съумя да избяга.

През ноември различен мъж взе девет души за заложници в офиса на организация за микрофинансиране в Тбилиси. Същия ден полицията освободи всички хванати хора и задържа нарушителя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР