Ваня Манова е мениджър на Mastercard за България и Македония

...
Ваня Манова е мениджър на Mastercard за България и Македония
Коментари Харесай

Лекторите на "Успешни стратегии за електронна търговия": Ваня Манова

Ваня Манова е управител на Mastercard за България и Македония и дава отговор за развиването и осъществяването на локалната тактика на компанията - поддържане растежа на картовите и електронните разплащания и на двата пазара, въвеждане на нововъведенията и софтуерните решения на Mastercard, както и основаване на постоянни партньорства с основни клиенти, с държавния и с обществения бранш.

Една от задачите на компанията в интернационален проект е внедряване на софтуерни решения в градовете, огромна част от тях основани на цифровите разплащания. Един от плановете, които Mastercard финансира в България, е системата за електронни билети в градския превоз на започващата компания Tickey.

Върху какви други нововъведения в градските среди работи картовата организация Mastercard, какви са резултатите от тях и какво в действителност е належащо на един град, с цел да се трансформира в интелигентен, Ваня Манова споделя пред " Капитал ".

Ваня Манова ще бъде преподавател на третата годишна конференция " Успешни тактики за електронна търговия ", проведена от " Капитал ", която се концентрира върху най-важните трендове и развиването на нововъведенията в електронната търговия и цифровото извършване на покупки. Тя ще изнесе лекция на тематика " Тенденции при електронните разплащания ". Форумът ще се организира на 21 март в Sofia Event Center. Повече информация за събитието на https://events.economedia.bg/event/60#lecturers
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР