Ваня Червенкова изненада феновете си с последните кадри, които сподели

...
Ваня Червенкова изненада феновете си с последните кадри, които сподели
Коментари Харесай

Вижте с какъв нов сладък бизнес се зае Ваня Червенкова

Ваня Червенкова изненада почитателите си с последните фрагменти, които показа в Инстаграм.

Желязната бизнес лейди разгласява фотоси, на които е със скафандър. Но не с галактически, а с подобен, предопределен да я пази от пчели.

55-годишната пловдивчанка се е заела с нов и сладостен бизнес – произвеждане на мед. За тази цел тя си е набавила голям брой кошери, а от фотосите си проличава, че се грижи за пчелите с наслада и ненаситност.

Предприемчивата русокоска не крие, че е стояла цели три часа на 35 градуса температура. „ Дехидратирана и изтощена, само че пък въодушевена “, споделя Ваня.

През последните години животът на Червенкова е изпълнен с низ от промени и завършения. Миналата година тя призна, че има нова обич – изкачването на върхове. И не става въпрос за елементарни върхове, а за такива по целия свят, в това число и осемхилядниците в Хималаите.

На 27 юли 2003 година във Варна Ваня Червенкова е простреляна с 6 патрона. Медиите я афишират за убита, тя обаче оцелява. До ден сегашен причинителят остава незнаен. Тя обаче съумява да се възвърне от контузията и раните и след това написва книгата „ Кодово име живот “, в която разказва трагичните събития в живота си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР