Вандали вилняха в новия асансьор на Окръжна болница във Варна.

...
Вандали вилняха в новия асансьор на Окръжна болница във Варна.
Коментари Харесай

Шефът на Окръжна болница във Варна за вандалите: Днес крадат крушки, утре може да убият някого на пътя

Вандали вилняха в новия асансьор на Окръжна болница във Варна. За новото подемно устройство болничното заведение заплати 180 000 лв.. Подмяната му беше наложена след случай предходната година, когато пропадна и имаше и ранени. Вчера в новия асансьор се качили двама вандали, с цел да крадат от него. 

" Позволихме си да публикуваме клипа в интернет от вандалщината в асансьора тъкмо, с цел да не разясняваме. Не считам, че за сходно деяние е нужен някакъв коментар. Сигурен съм,  че в случай че причинителите бъдат хванати, самите те няма да могат да дадат някакво пояснение за това, което са създали. Ние публикувахме клипа, тъй като това са хора, които демонстрират безочливост и експанзия, които не са провокирани с безусловно нищо. И в случай че те през днешния ден вършат нещо относително безобидно, като да откарднат няколко крушки от асансьор и да разбият една камера, то на следващия ден те ще провокират някъде побой, скандал на стадиона или гибел на пътя ", разяснява шефът на Окръжна болница доктор Красимир Петров.

Те са влезнали в 19,10 през вчерашния ден. В тази постройка има пациенти и непрекъснато идват близки при тях. Ние не заключваме болничното заведение, нито записваме имената на посетителите - това просто е невероятно. 

" Опитали са се да изкъртят камерата. Но в случай че забелязвате още при започване на записа те вършат знак към камерата, който приказва за отношение към всичко ", разяснява доктор Петров.

Той уточни, че клипът, който демонстрира стореното, най-вероятно ще остане и най-тежкото наказване за вандалите, защото надали ще бъдат хванати и осъдени кой знае какъв брой строго. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР