Вълнуващи истории за цялото семейство, срещи с любими лица от

...
Вълнуващи истории за цялото семейство, срещи с любими лица от
Коментари Харесай

Истории за семейството завладяват празничния ефир

Вълнуващи истории за цялото семейство, срещи с обичани лица от киното, театъра, музикалната сцена и спорта приготвят от bTV за празничните дни. Зрителите ще се срещнат и с герои, които оказват помощ безкористно, ще схванат какви са традициите в домовете на известните, по какъв начин се печелят сложни борби и по какъв начин се реализират олимпийски победи. Ще чуят разкази за обич и споделени фамилни моменти.

В празничното издание на " Преди обед " на 24 декември ще гостуват Мая Нешкова и композиторът Кирил Икономов, които ще опишат за най-хубавата Коледа, чудесата и огромната обич. Водещите Деси и Сашо ще гостуват на актьорското семейство Силвия Лулчева и Васил Бинев.

Навръх Коледа, 25 декември, измежду гостите в студиото на Диана Любенова и Жени Марчева ще бъде писателката Мария Лалева. Семейство медици ще опише за чудесата и любовта, която изцелява и въодушевява. Журналистите Сибина и Асен Григорови ще създадат преглед на годината и вълненията, с които светът посреща Коледа.

Новогодишното шоу на bTV ще стартира на 31 декември в 22 ч. Комедийната стратегия е поверена на Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата, Иван Бърнев, Албена Колева, Лилия Маравиля и Вальо Танев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР