Вълненията на съботния ден очаквано бяха опашка от трагедията в

...
Вълненията на съботния ден очаквано бяха опашка от трагедията в
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Москва, манипулации, мъст

Вълненията на съботния ден предстоящо бяха " опашка " от нещастието в петъчния ден.

Около цифрата 143 се укроти броячът на жертвите от " Крокус сити хол ".

Задържани са четирима директни причинители и още към седмина - до цифрата 11. Това оповестиха и ФСБ, и Владимир Путин.

Трагедията му пристигна " на воле " - Путин да се покаже като съдбоносен, жизнен за вързастта си водач, стиснал волево устни и искащ отплата (макар, че не стана ясно какво тъкмо е правил 15 часа - от атентата до изказването му)... Но за следващ път се разбра, в Комитет за Държавна сигурност (на СССР), в часовете по импровизации и изненади в оперативните комбинации Вовата е бил на ортодонт: взе, че упрекна украинците. Засега формулировката е, че:

" По първични данни, от украинска страна за тях е бил квалифициран " прозорец " за прекосяване на държавната граница. "

Разни копои като Симонян ще довършат останалото - не се съмнявайте

Единственото свежо в този другояче гнусен ден, са свежите лица, които ще обновяват доверието в Българска социалистическа партия. Отсранявайки от пътя му - на доверието - спънката Корнелия Нинова. Като цяло проектът си го бива и не е без причини... Лицата са Първанов, Станишев, Иван Таков и сие...

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР