Вълната от съпричастност от страна на известни личности към украинските

...
Вълната от съпричастност от страна на известни личности към украинските
Коментари Харесай

Бенедикт Къмбърбач призовава да се помага на бежанците от Украйна

Вълната от съпричастност от страна на известни персони към украинските бежанци набира мощ, като някои звезди предизвикаха събиране на дарения, а други избират да предложат и персоналната си помощ.

Достоен образец дава и Бенедикт Къмбърбач, който изрази желанието си да се включи в стратегия на английското държавно управление, предлагаща на бежанците място за краткотрайно престояване, написа организация Ройтерс.

От аления килим на премиите BAFTA акьорът изрече тревогата си за военната обстановка и показа: " Шокиращи времена са да бъдеш европеец на два часа и половина път със аероплан от Украйна, и това е надвиснало над нас. "
 Снимка 566756
 

Искреното предпочитание за поддръжка на британеца, прочут с функциите си в " Шерлок ", " Игра на кодове " и " Доктор Стрейндж ", пролича и от синьо-жълтата значка, която носеше на яката на сакото си.

" Всички ние... би трябвало да вършим повече от това просто да носим значка. Трябва да даряваме, да притискаме политиците си да обезпечават сигурност за бежанците и заслон за нуждаещите се хора ", споделя Къмбърбач.

И прибавя, че всеки би трябвало да прави каквото може. " Има огромен брой доброволци, които желаят да приютят хора в домовете си. Надявам се самият аз също да съм част от тях. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР