Вълната от коронавирус, която залива света, удари отново в НБА,

...
Вълната от коронавирус, която залива света, удари отново в НБА,
Коментари Харесай

Баскетболна легенда е с коронавирус

Вълната от ковид, която залива света, удари още веднъж в НБА, откакто стана ясно, че цели 4-ма баскетболисти на Бруклин Нетс са дали положителен резултат на тест за заболяването, а един от тях е Кевин Дюрант, гръмнаха медиите в Съединени американски щати. 

Първоначално от клуба оповестиха информацията без да загатват имената на играчите, само че по-късно известната платена платформа за спортна публицистика " The Athletic " удостовери, че Дюрант е един от инфектираните. Пред медията той е удостоверил информацията и е декларирал, че се усеща добре

Това е най-голямото име в баскетбола, а и въобще в спорта, дало позитивен тест за ковид досега. Интересен факт е, че той въобще не е играл през сегашния сезон, само че в последните седмици беше покрай тима, в това число и на пейката за последните мачове на Нетс в НБА, преди да бъде прекъсната лигата поради опасността от ковид.

В момента в НБА се приготвят за продължителна възбрана да се играе, като се чака сезонът да се доиграе през лятото, в случай че въобще се появи такава опция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР