Вълна от негативни реакции заля старши треньора на ПСЖ Кристоф

...
Вълна от негативни реакции заля старши треньора на ПСЖ Кристоф
Коментари Харесай

Вълна от негативни реакции срещу треньора на ПСЖ и Мбапе след неуместна шега

Вълна от отрицателни реакции заля старши треньора на ПСЖ Кристоф Галтие и звездата на тима Килиан Мбапе поради подигравателен коментар на въпрос за какво тимът е взел частен аероплан за малко пътешестване за мача в Нант през уикенда.

" Сериозно ли отговаряте по този начин??? ", написа в Туитър кметът на Париж Ан Идалго. " Събудете се момчета ".

Вчера Галтие и Мбапе бяха запитани за какво е належащо пътешестване със аероплан за малко разстояние, вместо играчите да се качат на доста по-екологичния бърз трен до Нант. Двамата се спогледаха и Мбапе избухна в смях, когато треньорът му отговори саркастично: " Тази заран говорихме за това с компанията, която провежда нашите пътувания и за идващия път обмисляме пътешестване с ветроходни лодки. "

Изказването на треньора се трансформира в шлагер в обществените мрежи и провокира гневни мнения от консуматори, еколози и министри.

" Обичам Мбапе, всички от време на време се смеем в най-неподходящия миг и това в действителност беше най-неподходящият миг “, сподели министърът на финансите Бруно Льо Мер пред BFM TV.

„ Но ние всички би трябвало да приемем изменението на климата съществено “, сподели той, добавяйки, че иронията на Галтие е „ неуместна “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР