Валерия - безспорната фаворитка на ергена Евгени, претърпя малък, но

...
Валерия - безспорната фаворитка на ергена Евгени, претърпя малък, но
Коментари Харесай

Ах, тази завист: Проклеха Валерия от Ергенът

Валерия - безспорната любимка на ергена Евгени, претърпя дребен, само че за сметка на това мъчителен и малко неприличен, случай в снощния епизод на шоуто. Малко откакто завърши един от многото ѝ персонални диалози с пианиста уединено, моделката безусловно падна по очи на земята. 

Любителката на животни се спъна в дългата си рокля с високите токчета и полетя с лице надолу. И въпреки провалите от рухването да не са толкоз страховити - няколко охлузвания и рана на коляното, случката провокира бурни реакции измежду останалите участнички, които побързаха да показват състрадание.

Само няколко минути по-късно обаче, диалогът още веднъж се трансформира в скандал и мотив за замяна на остри рецензии сред Валерия и най-големия ѝ конкурент - Елена. 



„ Браво, Вале, добър ход! После ще падна и аз “, лукаво се извика Джия, като шеговито искаше да изтъкне, че Валерия може би е паднала преднамерено.

 

Истината е обаче, че малко откакто се приземи пред очите на Евгени, моделката се почувства доста засрамена и побърза да се прибере в имението и по реакцията стана ясно, че рухването ѝ не е било предумишлено. Също по този начин Джия " пусна мухата ", че рухването на Валерия може и да е било резултат от клетвите на останалите участнички, които ѝ завиждат за вниманието, което получава от Евгени. 
                             

„ Явно доста сте ме клели, с цел да се пребия. Дано да ви е за урок, девойки, че не се знае какво ще се случи и на вас другия път. Трябва едно алено конче да си вържа “, съобщи Валерия. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР