Валери Божинов ще води новогодишната програма на Нова телевизия. Колоритният

...
Валери Божинов ще води новогодишната програма на Нова телевизия. Колоритният
Коментари Харесай

Тиктака новогодишна бомба: Валери Божинов влиза в NOVA, партнира си с Ани Салич

Валери Божинов ще води новогодишната стратегия на Нова телевизия. Колоритният футболист е бил поканен още преди няколко месеца от управлението на медиата, с цел да е лице на блестящото им шоу в празничната нощ, което ще стартира в 22 часа и ще прелее чак до 2 след среднощ. Той към този момент е получил сюжета и репетира репликите си, само че екипа разчита главно на неговите импровизации.
Първоначалната концепция е била Валери да води програмата дружно с някогашната си половинка Николета Лозанова, с която резервираха положителните си връзки и след развялата. След като обаче стана ясно, че хубавицата е бременна и скоро ще роди от Николай Михайлов, този вид изнемощял, оповестява Lupa.bg.
Вече е определена нова партньорка на Божинов, като името й още не се оповестява. Най-вероятно обаче това ще е водеща от малкия екран. Според осведомени, допустимо е да бъде ангажирана Ани Салич, която и различен път е била лице на занимателни стратегии, въпреки и да не се е справяла изключително сполучливо със задачата си. Другите, надалеч по-добри варианти, са Гала и Милица Гладнишка.
В медийните среди са уверени, че новогодишната стратегия на Нова телевизия тази година „ ще избие рибата “, още повече, че в нея ще взе участие и Димитър Рачков, чието шоуто ще предхожда това с Божинката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР