Валери Божинов коментира от Италия новината, че босовете на Локомотив

...
Валери Божинов коментира от Италия новината, че босовете на Локомотив
Коментари Харесай

Валери Божинов разкри дали е разговарял със собствениците на Локомотив

Валери Божинов разяснява от Италия новината, че босовете на Локомотив (Пловдив) могат да купят словенския Горица, а той е гласен за висок пост в клуба.

" Вижте, аз не укривам, че подкрепям положителни връзки със притежателите на " черно-белите ". Имал съм нееднократно срещи с баш боса Адам Сотков и с Таско Тасков. Даже бях на мача Локо (Пд) - Лудогорец през есента. Има план, прекрасен план, който е дело на умни, интелигентни хора като тях.

Хора с пари и постоянен бизнес. Те желаят да трансфорат Локо в постоянен европейски клуб и водим някакви диалози, само че нищо повече не мога да ви кажа. Дали има нещо правилно за словенския Горица - дано не разясня, апелирам ви ", съобщи Божинов пред БЛИЦ.

" Аз съм в Италия. В Коверчано съм, където карам школата за състезателен шеф. Тепърва ни предстоят изпити. Все още не съм поставил завършек на кариерата си като футболист. Не съм обявявал нищо публично. Ако има нещо, ще го кажа.

Така че - на този стадий не се знае. Само ще напомня, че няма остарели и млади, а има можещи и такива, които не могат. А аз още мога да играя футбол, а, уповавам се по-късно, и да го ръководя ", сподели още Валери.
 Собствениците на Локомотив (Пловдив) предложили пост на Валери Божинов?
Собствениците на Локомотив (Пловдив) предложили пост на Валери Божинов?

Искали са да придобият словенския клуб Горица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР