Ваканционно селище Албена“ се включи в туристическото изложение Ferien. Проявата

...
Ваканционно селище Албена“ се включи в туристическото изложение Ferien. Проявата
Коментари Харесай

Албена участва в най-голямото австрийско туристическо изложение

Ваканционно населено място „ Албена “ се включи в туристическото ревю Ferien. Проявата е най-големият профилиран конгрес в Австрия, събиращ в столицата Виена хотелиери, туристически организации и туроператори, доста национални и районни дестинации от целия свят. 

Албена показа пред австрийската аудитория опциите за фамилен туризъм през дейния летен сезон, целогодишните SPA & Wellness стратегии в балнеологичния център и 5-звездния Flamingo Grand Hotel & SPA, спортната инфраструктура, привличаща футболни, тенис и голф групи. Акцент беше подложен и върху устойчивото развиване на комплекса, вложенията в мощности за произвеждане на възобновима сила, стопанствата за развъждане на лични плодове, зеленчуци, Black Angus телешко месо, мед и питиета като натурални сокове, бяло вино и черешова ракия. Предвид спецификите на австрийската публика, детайлна информация беше показана и за културно-историческото благосъстояние на район Северно Черноморие с варненското най-старо обработено златно богатство, праисторическата селищна могила край Дуранкулак, Аладжа манастир и доста други. По традиция, всеки ден един от посетителите на ревюто печели премия, като една от тях беше обезпечена от Албена - седмична отмора за двама.
-->
Освен от крайни клиенти, ревюто посетиха и доста локални туроператори и туристически организации, които оцениха високо туристическия артикул на Албена. Участието на ваканционното населено място се провежда взаимно с австрийската ПР и рекламна организация PrimCom, с която комплексът има дълготрайно стратегическо партньорство, както и с локалната туристическа организация Intervega Reisen. Пазар Австрия е измежду главните за българското ваканционно населено място и демонстрира отлични вероятности за напредък. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР