Важният въпрос е дали изборният резултат ще отговори на очакванията.

...
Важният въпрос е дали изборният резултат ще отговори на очакванията.
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Главният въпрос е дали вотът ще бъде признат

Важният въпрос е дали изборният резултат ще отговори на упованията. По-важното е дали вотът ще бъде приет. Интересно е дали президентът ще направи такова изказване или опозицията. Това съобщи политологът Първан Симеонов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

" Главният въпрос е дали вотът ще бъде приет и по какъв начин ще реагира българският народ. Национален избор мъчно се краде. Той мъчно се обръща ", акцентира той.

" Само че това може да се обърне и против опозицията. Не знам какъв брой е добре да се унищожават едни избори ", уточни политологът.

По думите му COVID-19 е съдружен сътрудник на властта. " Очертава се съвършена стихия и политическият хайлайф ще реши дали да се възползва от нея ", съобщи Симеонов.

Той предвижда да има доста тиня. И прикани жителите да наблюдават организациите, които не се появяват единствено в предизборната нощ.

Симеонов сподели още, че би желал страната да се развива умерено, само че доста огромна част от българите желаят смяна. Народът би трябвало да бъде чут, с цел да няма напрежение, акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР