Важните въпроси днес:1. Защо Гешев не иска от ЦИК имунитета

...
Важните въпроси днес:1. Защо Гешев не иска от ЦИК имунитета
Коментари Харесай

Важни въпроси за Радев, Кирил Петков и Гешев

Важните въпроси през днешния ден:

1. Защо Гешев не желае от ЦИК имунитета на потвърдения лъжец Кирил Петков, наказан с решение на Конституционния съд?

2. Защо Христо Иванов, Кирил Петков и Мая Манолова вият на умряло, откакто стана ясно, че ще се броят разписките от машинния избор?

3. Вярно ли е, че машинният софтуеър на предходните избори е бил надъхан по този начин, че избрани гласове на ГЕРБ да отиват за Има Такъв Народ, а гласове на Българска социалистическа партия да отиват при мутрите на Манолова?

4. Докога Иванов, Манолова, Петков и останалите проксита на Румен Радев ще се изживяват по малките екрани като „ партии на смяната “, откакто ръководят страната към този момент шест месеца? Статуквото сега са точно те – на власт са техните министри, регионални шефове, шефове на организации и служби.
свързани новини51857преди 2 часа58059преди 18 часа
5. Защо правозащитните организации мълчат за репресиите на Бойко Рашков над гласоподавателите в циганските махали за заплашване?

6. Фактът, че лицето Стойчо Кацаров към момента е здравен министър при данните за смъртността от последните дни, израз на изначалната мизантропия на Румен Радев ли е или е плод на персоналната му ненавист към българския народ?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР