Според Алфа рисърч ПП на Кирил Петков, когото цял народ

...
Според Алфа рисърч ПП на Кирил Петков, когото цял народ
Коментари Харесай

Тъпа лъжа на Алфа, агенцията на Прокопиев, че ПП води при нови избори. Хората много ги харесвали?!

Според " Алфа рисърч " Политическа партия на Кирил Петков, който цялостен народ подиграва злокобно, води безапелационно при нови избори. Правителството му имало и високо доверие, по-високо от всички предходни.

Проучването на " Алфа " се пробутва във всички малките екрани и неизкушеният фен евентуално се чуди - по какъв начин е допустимо при колосална инфлация (най-висока от ноември 2008 година по данни на статистиката) , чудовищни сметки за ток и чудовищна смъртност хората чак толкоз да харесват държавното управление си? Това дали е житейски достоверно?

Тук е значимо да напомним две особености.

" Алфа рисърч " е от икономическата група " Алфа " на Иво Прокопиев. Шефката Боряна Димитрова е обвързвана с кръга " Капитал " от доста години.
свързани новини155на 22.11.202151186преди 19 часа
Нормално е социологията на Прокопиев да кредитира марионетната партия на харвардските измамници. Прокопиев е ръководещият олигарх в страната, командори медии, държавни банки и регулатори, социологически организации. Съпругата му Галя е първа приятелка с Десислава Радева, двете са нещо като идейни цензори, културно-масовици, направляват пропагандата и фабриката за подправени вести. Така че на тези изследвания би трябвало да се гледа скептично.

Друго основание. Социолозите задоволително се издъниха на последните и предпоследните избори, тъй че в този момент можеше да си дадат хигиеничен интервал и да спрат да се излагат. Кой към този момент им има вяра? Ясно е, че обслужват партията, която си заплаща повече.

Проучването на " Алфа рисърч " служи за почесване на егото на Кирил Петков, любовницата му и действителния министър председател Асен Василев. Има и друга цел - в навечерието на идните всеобщи митинги на разнообразни обществени и публични групи да втълпи, че народът си желае ръководещите, а протестиращите са наемници на мафията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР