Бойко Борисов, разбира се, е знаел за готвения арест. Няма

...
Бойко Борисов, разбира се, е знаел за готвения арест. Няма
Коментари Харесай

Бойко Борисов се оказа мъж и не избяга. Срещна терора челно. Да му мислят страхливците Петков, Василев и Рашков, които арестуват хора пред децата им

Бойко Борисов, несъмнено, е знаел за готвения арест. Няма по какъв начин другояче, в случай че през вчерашния ден през целия ден Кирчо и Кокорчо са привиквали в кабинета си полицейски шефове да им разпореждат обиски. Все някъде по трасето е станал " теч ".

Бойко Борисов обаче се оказа мъж и не избяга, както избягаха тези, които заплатиха за ареста му - Васил Божков и Цветан Василев.

Даже противоположното, Бойко Борисов финтира живата верига на симпатизантите си пред дома му в Банкя и потегли към килията със лична кола. Без да прави панаири, с цел да избегне ексцесии, възможни кръвопролития.

Бойко Борисов към този момент завоюва борбата на полето на морала. Загубиха я страхливците Петков, Василев и Рашков, които изпратиха полиция в домовете на политическите си съперници, с цел да ги задържат назидателно, пред околните им. За да разстроят фамилиите им за цялостен живот и нанесат нелечими рани върху душeвността на децата им.
свързани новини65834преди 6 часа
Бойко Борисов е бил задържан пред очите на двамата си невръстни внука. В бащината си къща.

Севделина Арнаудова е била задържана пред очите на осемгодишната си щерка.

" Нахълтаха у дома десетима, до момента в който вечеряхме. Не показаха никаква заповед. Започнаха обиски, тършуваха дори в кухненските ни шкафове и баните. Детето се разплака, изпадна в потрес...Попитах ги - не можеше ли да я повикате с призовка, денем, за какво го вършиме пред детето. Те ми дадоха отговор - можеше, само че ни беше подредено да го създадем пред детето... ", описа ми Дилян Димитров, брачният партньор на Севделина Арнаудова.

Хайде в този момент отново прочетете последното - " беше ни подредено да я арестуваме пред детето " , и признайте по какъв начин се почувствахте. Все едно какво мислите за Бойко Борисов, Севделина Арнаудова, ГЕРБ и цялата ни смахната политическа действителност. Все едно от коя партия сте и за кого гласувате. Тук приказваме за напълно друго - полицията нахълтва по къщите и води хора пред децата им. Годината не е 1944-а, а 2022-а. Новият Девети септември е пристигнал с смяната, която продължава и ще продължава да арестува. Защото това е предсмъртният й спазъм, мъката да се задържи във властта. И тъй като вниманието би трябвало да бъде отвлечено - от идното ни присъединяване във войната, от сметките за ток, газ и бензин, от неуспеха в борбата с ковида, от неналичието на План за възобновяване, от невижданата неплатежоспособност на шепа авантюристи да упражняват политическите си пълномощия...

Историята сочи, че това не свършва добре. За палачите. Злото е бумеранг, който постоянно се връща.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР