Радев зарязва лозе и хули: Правителството на Кирил Петков завари

...
Радев зарязва лозе и хули: Правителството на Кирил Петков завари
Коментари Харесай

Радев, правителството на Кирил Петков завари плячкосана от ТЕБ държава, не от Борисов!

Радев зарязва лозе и ругатни: Правителството на Кирил Петков завари една злокобно плячкосана страна!

Ами не, господин президент!

Държавата е злокобно плячкосвана от 10 месеца насам, откогато вие и вашите марионетни държавни управления я ръководят.

През май 2021 година първият ви длъжностен кабинет завари постоянна стопанска система с растеж, съвсем нулеви инфлация и безработица, държавна помощ за дребния и междинен бизнес в изискванията на пандемия.

През февруари 2022 година инфлацията публично е двуцифрено число, безработицата скача, няма НИКАКВА държавна помощ за бизнеса, не е усвоен дори евроцент от Плана за възобновяване (при състояние че множеството европейски страни изхарчиха и вторите си траншове) , горивото е 3 лв., краставиците – 8, хлябът – съвсем 3, токът четири пъти по-скъп…
свързани новини73108преди 4 часа42590преди 5 часа
Замразени са ВСИЧКИ инфраструктурни планове. Спряно е строителството на новите лъчове на софийското метро. Не е построен даже километър от автомагистралите „ Хемус “, „ Струма “ и „ Европа “.

Такава е действителността, каквато хората я усещат съгласно джоба и сетивата си.

А България даже няма признат държавен бюджет за новата година, въпреки че февруари към този момент изтича! Чудо невиждано в новата ни история.

В същото време три-четири фамилии, любовници и шуробаджанаци от обкръжението на Кирил Петков и Асен Василев си разпределиха баницата и сложиха ръка на еврофондовете и публичните поръчки по министерствата.

Но вие продължавате да пробутвате мантрите за „ чекмеджета на Борисов и Мата Хари “. И да съставяте описи с корумпирани по гугъл.

Това, уви, няма да изпълни хладилниците на българина. Няма да му спести злополуките по нагъчканите тесни пътища. Няма да компенсира закъсалия му около ковида и обществената изолираност занаят.

Да, Кирил Петков може и да е заварил ПЛЯЧКОСАНА страна, само че ПЛЯЧКОСАНА от вашите служебни държавни управления, господин президент!

Краде се, както не се е крало ни при комунизма, ни при Виденов, ни при Костов, ни при Царя. Марионетните ви кабинети са международни първенци в разграбването на народен запас.

Така че – дайте го по-скромно! Почнете със самооценка, от себе си.

Например с: „ Аз, Румен Радев, и моите министър председатели Стефан Янев и Кирил Петков плюс министър председателят в сянка Асен Василев дойдохме, с цел да ви ограбим, драги сънародници. И да тропосаме цялата виновност на Бойко Борисов. Извинете ни за породеното стеснение, благодарим за съдействието и вашата свещена простота… “
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР