Важни решения по глупавите промени в Конституцията, които предлагат Продължаваме

...
Важни решения по глупавите промени в Конституцията, които предлагат Продължаваме
Коментари Харесай

Тошко Йорданов опука управляващите, каза коя е най-лошата им идея

Важни решения по глупавите промени в Конституцията, които оферират " Продължаваме промяната-Демократична България ". Toва чака ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов.

Той счита, че в случай че в този момент се промени датата на националния празник от 3 март на 24 май, в идващото Народно заседание болшинството още веднъж ще я промени. Ако им стиска и в случай че считат, че са прави, имат опцията да предизвикват референдум по тази причина българите да кажат коя дата да бъде народен празник и да забележим резултатите, настоя Тошко Йорданов в изявление за бТВ.
-->
Единственото рационално предложение е мандатността на кметовете, само че това е концепцията на Има Такъв Народ. Тази концепция ПП-ДБ я откраднаха, само че е хубаво понякога да има и положителни хрумвания, на фона на всички нелепости, които направиха, разкритикува Йорданов.

Има Такъв Народ сега са съпротива на партиите в Народното събрание, само че на едни възможни нови избори ще са повече, а на други - още повече, а тези, които ръководят, ще имат по-малко гласове, чака Тошко Йорданов и запита коя друга партия се е прибирала в Народното събрание, както групировката на Слави Трифонов.

Той разяснява и друга концепция в плана за промени в Конституцията, които оферират ПП-ДБ, а точно унищожаване на служебния кабинет на президента. Видимо Йорданов отбрани служебните кабинети на президента и съобщи, че служебните държавни управления са свършили толкоз работа, колкото са могли. Президентът не отговорен по тази причина, а е казусът, че Народното събрание не можа да излъчи постоянно държавно управление, сподели Тошко Йорданов.

Според Йорданов „ е нездравословно едно свалено от хората държавно управление да продължи да ръководи и да си приготвя идващите избори “. По думите му, в случай че би трябвало да се промени нещо, с цел да не се стига до чести служебни кабинети, това е мажоритарната изборна система.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР