Важна новина за бюджета от финансовия министър Асен Василев.Между първо

...
Важна новина за бюджета от финансовия министър Асен Василев.Между първо
Коментари Харесай

Голяма новина за бюджета! Горещо от Асен Василев

Важна вест за бюджета от финансовия министър Асен Василев.

Между първо и второ четене знаете, че има най-разнообразни претенции. В рамките на бюджета това ще бъде разход за разход. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Василев, съобщи кореспондент на Novini.bg. 
-->
Попитан какво е разисквано на проведената среща на управленията на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, Василев сподели: " Обсъдихме бюджетната рамка. Знаете, че през днешния ден бюджетът се гледа на първо четене. Ако има оферти сред първо и второ четене и някой желае да прави спомагателни разноски, да бъдат за сметка на други разноски, защото няма благоприятни условия за спомагателни доходи. Както знаете, предходната година беше натоварена ".

Това е третият ми бюджет като министър на финансите и вторият, който вършим без болшинство. Винаги си приказвам с всички парламентарни групи, с цел да мине бюджетът в някакви рационални рамки, които да са изпълними, добави той.

В отговор на въпрос има ли терзания по отношение на разговора за бюджета, финансовият министър уточни: " Не. Като цялостен, виждам, че има настройка за относително дребни корекции, които, в случай че се създадат разход за разход, няма да нарушат бюджетната рамка ".

Попитан за плануваните митинги против бюджета и подготвен ли е да отстъпи пред настояванията на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, Василев разяснява: " Мисля, че би трябвало да се отнасяме с идентичен критерий към безусловно всички чиновници. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР