В знак на протест в офиса на ВиК Болярово влезе

...
В знак на протест в офиса на ВиК Болярово влезе
Коментари Харесай

,,Точно пък той трябва да е наясно!“: Не е за вярване кой се оказа нахлулият с халат във ВиК Болярово

В знак на митинг в офиса на ВиК Болярово влезе мъж по халат и изиска шампоан, с цел да се изкъпе. „ В петък помпата, която изпраща вода на 7 км до селото, не устоя. Събота и неделя монтирахме друга краткотрайно, чакаме новата на 20 декември. Никога не сме оставяли селото без вода за повече от 24 часа “, разяснява Атанас Дженков, който живее в село Стефан Караджово.
Шефът на ВиК изясни, че сега се подменя водопроводната мрежа на селото. Според него по-голяма част от жителите на Стефан Караджово проявявали схващане.
Няма по какъв начин при замяна на водопровода да няма аномалии, сподели още Дженков. За протестиращия мъж с халата шефът на ВиК разкри любопитен факт. Неговият татко над 20 година работел във ВиК Балчик. „ Би трябвало тъкмо той да е наясно с нашата работа. Проблемите са доста – безводие, остаряла водопреносна мрежа “, разяснява още Атанас Дженков.
До няколко дни казусът с водоснабдяването в Стефан Караджово, което е поради поредна повреда, ще се реши. На 20 декември се чака нова помпа, хубавото е, че сега се подменя напълно водопроводната мрежа в селото, която е на повече от 60 години, увери и кметът на Болярово Христо Христов, предава ProNewsDobrich.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР