В заведение във Варна, намиращо се в близост до един

...
В заведение във Варна, намиращо се в близост до един
Коментари Харесай

Тази сметка разтресе морето! Няма такова чудо

В заведение във Варна, намиращо се наоколо до един от плажовете, семейство платили близо 650 лв. за обяд. От тях цели 490 лв. била цената на три пържоли. Първоначално туристите даже сметнали, че е станала неточност, само че след това разбрали и повода.

Оказало се, че пържолите се таксуват на 100 грама, а по този начин в сметката попадали 14 порции. Туристите осъзнали това, когато пристигнало време да платят. Общото количество на поръчаното месо било 1 кг и 400 грама, а една пържола била сред 400 и 500 грама, разяснява служителка в ресторанта.
-->
Един от тях снимал на видео случая, а фрагментите добиват вирусна известност в родния Фейсбук. Към момента на издание на сегашния материал записът има към 2,3 милиона гледания и над 14 хиляди коментара.

" Ние ще банкрутираме тука. Повече на море няма да пристигам ", констатира с изненада мъжът, до момента в който заплаща.

" Крава ли ядохме ", продължава мъжът. В края на видеото се схваща, че служителката в ресторанта е предизвестила фамилията за ценообразуването, само че наподобява е останала неразбрана.

Случаят идва дни, откакто чорба от родното Черноморие съумя да добие голяма известност. Причината още веднъж бе обвързвана с цената ѝ и отрицателен коментар в обществените мрежи. Той гласеше, че по българското Черноморие няма туристи, тъй като рибената супа се предлага на цена от близо 20 лв.. Тогава от ресторанта обясниха и повода за цената на блюдото - качествените съставки и рецептата.

В сегашния случай месото също е особено - консумирали са Рибай стек, написа Глас Нюз..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР