В условията на пандемия от коронавирус COVID-19 и принудителна изолация

...
В условията на пандемия от коронавирус COVID-19 и принудителна изолация
Коментари Харесай

Пет упражнения, които да правим вкъщи в условията на изолация

В изискванията на пандемия от ковид COVID-19 и насилствена изолираност волята ни за спортуване и поддържане на добра физическа форма е сложена на тестване. А в това време скуката и седенето на едно място водят до много солидно ядене.

Как да упражнявам като всички зали са затворени? Как да изляза да потичам като излизането на открито е нежелателно?

Е, няма по какъв начин да отидете в залата, само че тук сме ви подготвили няколко извършения, които са съвършени за осъществяване у дома и тъкмо толкоз ефикасни, колкото тренировките във фитнеса. Броят на повторенията зависи от физическата ви подготовка, несъмнено.

Джъмпинг Джакс

Тези подскоци са чудесно кардио упражнение, което можете да изпълнявате у дома.

Коремни преси

Тук можете да включите положителните остарели типичен коремни преси, велосипедни коремни преси, отвесни... същинско обилие.

Лицеви опори

Това упражнение, дълги години считано за „ непокътнато единствено за мъже “, е чудесно за женското тяло. Разбира се, можете да го изпълнявате от колене.

Клекове

Тук най-важно е да клякаме вярно, т.е. да не си изгърбваме, а коленете да сочат право напред и да не минават пред пръстите на краката.

Планк (дъска)

Планкът е упражнение, което може да бъде изпълнявано на всички места без особено съоръжение. Важно изискване за вярното осъществяване на планк е рамената, таза и краката да лежат в една низина (като дъска).

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР