В управлението на пандемията няма място за политици. Те са

...
В управлението на пандемията няма място за политици. Те са
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков: Миньори се страхуват от чипиране при имунизация

" В ръководството на пандемията няма място за политици. Те са подготвени и на " френски осъществявания " единствено и единствено да бъдат определени. Тези френски осъществявания в нашия случай са псевдомерки – кръщенета с 15 индивида са разрешени, не са разрешени извънкласни занимания с групи от 12 деца. Как ги дефинират тия числа? "

Това сподели по NOVA доктор Мирослав Ненков, някогашен министър на здравеопазванетоу представен от Епицентър

Д-р Ненков и общопрактикуващият доктор доктор Атанас Пелтеков оповестиха, че ще посетят рудника в Крумовград, с цел да опишат на миньорите каква е заболяването ковид и по какъв начин може имунизацията да им помогне.

Д-р Ненков, който е бил и в мината в Челопеч, сподели, че там хората се тормозят от чипиране при имунизация.

" Не е нужно да се спори с такива хора, нашата работа е да разбираем, че заболяването я има и може да се помогне посредством имунизиране ", изясни той.

" Въпреки неумението на здравния министър да координира работатата ни, аз не съм спрял да проверявам инфектирани. Последните 2-3 седмици имам по 15 индивида минали с ковид дневно. За последния месец към 15 души от пациентите ми стигнаха до болница, единствено 1 от тях беше имунизиран ", сподели доктор Пелтеков и добави: " Аз съм гневен, страната не направи задоволително, с цел да убеди хората да се имунизират. "

Според лекарите да се раздават часовници с лотария за имунизирани е " неразбирателство ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР