В униформата на Апостола на свободата Васил Левски засне новия

...
В униформата на Апостола на свободата Васил Левски засне новия
Коментари Харесай

Валентин Велчев в униформата на Левски в нов клип

В униформата на Апостола на свободата Васил Левски снима новия си клип " От Враца до Дунава "  младият артист Валентин Велчев. Музиката и текстът на песента са дело на именитата естрадна певица и актриса Грета Ганчева и в нея тя е описала най-характерните черти на хората от северозападния край (откъдето са родом и двамата), а един от куплетите е отдаден на националните ни герои Христо Ботев и Васил Левски. Именно това е повода любимецът от Пирин Фолк да облече облеклата на Дякона, с цел да възпее подвига им.



" Какво е Нова година без Дунавско хоро?! Точно по тази причина избрах да стартира 2021-а с премиера на най-новата ми ария #ОтВрацаДоДунава, която е в духа на северняшките мелодии на Дико Илиев. Това е най-мащабния ми план до момента, който приготвям повече от година. Още след появяването ми на Пирин Фолк 2019 започнаха да ме назовават Пирински орел поради дебютния ми сингъл " Пирински орли ". Затова доста желаех да направя ария и за моите корени. Благодаря на естрадната ни легенда и чудесна актриса Грета Ганчева за страхотната й авторска ария, в която е описала всички най-важни черти на хората от нашия край, Северозападния! Нямах съмнения в избора си за създател на аранжимента в лицето на композитора Пламен Велинов, който също е наше момче - може би не знаете, че той е родом от Чипровци. Благодаря ти, маестро, за сърцето, което вложи за този необикновен резултат! Благодаря на Духовия оркестър на Враца с диригент Бойчо Димов и на Представителния танцов състав " Хемус " при Община Враца с началник Геновева Спасова за присъединяване във видеоклипа, дело на оператора Георги Шопов и режисьора Лео Богдановски, както и на моята другарка Люси Петрова за помощта при организацията на терен! Благодаря на дрешника на Българска национална телевизия за предоставената униформа на Апостола на свободата Васил Левски - изключително вълнуващо и горделивост е чувството да я облека, с цел да възпея най-светлите герои в нашата история! Такава светла година - здрава и сполучлива, ви искам от сърце и давам обещание да трансформирам всеки делник в празник с нови още по-хубави авторски песни и видеоклипове! ", споделя Велчев.

Песента към този момент е налична във всички музикални платформи като Spotify и iTunes, а отзивите във фейсбук страницата на Валентин Велчев са повече от ласкави.  " С хубаво стартира Новата година! Дай Боже, с хубаво и здраве да продължи. Успех, момче! Продължавай да ни радваш! " ;  " Прекрасен текст, прелестна Врачанска духова музика, отлично осъществяване! Браво! " ;  " Страхотна ария! Поздравления за положителната работа " ; " Истинска българска ария, хороводна, зареждаща с доста любов и обич към България! " ; " Невероятна ария. Поздравления!! България ще я бъде " ; " Адмирации, младежо, прелестна ария, природа и неповторима панорама, бъди здрав и доста сполучлив " ; " Поздравления за прелестния клип и вдъхновяващото осъществяване! Бъди блажен и доста триумфи! ", пишат онлайн потребителите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР