В уелския град Кардиф, Великобритания, младоженец почина няколко часа след

...
В уелския град Кардиф, Великобритания, младоженец почина няколко часа след
Коментари Харесай

Гей младоженец почина часове след сватбата

В уелския град Кардиф, Англия, жених умря няколко часа след сватбата, която се организира в реанимацията на болница, написа The Mirror.

В края на 2020 година 30-годишният Джери Колинс забелязал, че бузата му е подута. Филипинецът, който се преместил в Уелс, помислил, че има някакъв проблем със зъбите и се съветвал със ортодонт. След поредност от прегледи му била сложена диагноза нападателен недоброкачествен израстък - меланом.

Колинс стартира да получава имунотерапия амбулаторно през януари, само че положението му се влошило. През март мъжът е приет в болница. Малко по-късно сътрудникът му Андрю Годфри се обадил и му споделили, че пациентът има метастази в белите дробове. Лекарите предизвестили, че Джери скоро ще почине.

Тогава мъжете решили незабавно да изпълнят остарялата си фантазия и да се оженят. Годфри желал да легитимира техния съюз, само че защото нямало време за документи, двойката просто провела сватбена гала с присъединяване на болничния духовник. На сватбата участвали родителите и сестрата на пациента, които едвам в този миг научили, че сред мъжете има сантиментална връзка. Роднините подкрепили младоженците и им се скарали, че не са признали всичко по-рано.

Колинс умрял няколко часа след церемонията. Последните му думи били: „ Много ви обичам, момчета “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР