В ученическите си години Валерия, която спечели втория сезон на

...
В ученическите си години Валерия, която спечели втория сезон на
Коментари Харесай

Валерия от "Ергенът" си призна: Имах сколиоза!

В ученическите си години Валерия, която завоюва втория сезон на риалитито Ергенът по bTV, е страдала от гръбначно деформиране. Заради носенето на тежки чанти, претъпкани с учебници, тетрадки и пособия, каквито на всеки възпитаник се постанова да мъкне, тя получила сколиоза.

Споделя, че по този мотив е отнесла много насмешки и добавя, че децата са доста жестоки, когато нямат вярното образование у дома.

По това време тя била вегетарианка, а по-късно станала веган, отказвайки приема на всевъзможен тип артикули от скотски генезис. Защитницата на животни твърди, че е близвала един-единствен път месо в съзнателния си живот и акцентира, че по това време към момента не била навършила 5 години, тогава пробвала шницел.

Това, което я отблъснало от месото било фактът, че през ваканцията тичала по двора с козичките, а по-късно ги намерила във фризера. След като още като дете прозряла тази истина, отказала да бъде част от нея. В умозаключение показва, че още тогава се появило желанието й да оказва помощ с каквото може.

Източник: Уикенд
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР