В център на Армията на спасението в Лондон днес петокласници

...
В център на Армията на спасението в Лондон днес петокласници
Коментари Харесай

Дечица пяха коледни песни и украсиха елхата с Мелания Тръмп

В център на " Армията на спасението " в Лондон през днешния ден петокласници пяха " All I Want for Christmas is You " (Всичко, което желая за Коледа, си ти!) за Мелания Тръмп, а тя им оказа помощ за коледната декорация , съобщи Асошиейтед прес.

В центъра в квартал Клаптън в Източен Лондон първата дама на Съединени американски щати дружно с децата украсиха коледен венец с шишарки и жълти лентички, до момента в който американски морски пехотинци пълнеха с дарове празнични чували. Г-жа Тръмп очевидно се наслаждаваше на серенадата, с която я поздравиха учениците и им ръкопляска и сподели " Браво! ", а най-после подари на петокласниците коледни декорации с логото на нейната самодейност " " Be Best " (Бъди отличник).

Spreading holiday cheer in London this morning at The Salvation Army Clapton Center. It was great meeting with local children to wrap gifts and make wreaths, which will be donated to those in need.
— Melania Trump (@FLOTUS)

Мелания Тръмп донесе и дарове за празничната благотворителна акция на центъра - бели бейзболни шапки, фризбита и футболни топки, всички с логото на нейната акция. Докато тя беше в Клаптън, президентът Доналд Тръмп беше в прилежащия Уотфорд за срещата на върха на НАТО.

Сюзан Джонсън, брачната половинка на американския дипломат в Лондон Уди Джонсън, придружаваше госпожа Тръмп. Учениците от Бадън Пауъл Скул посрещнаха сърдечно двете дами.



10-годишната Изабел Бейтс описа пред кореспондента на АП след срещата, че двете с първата дама разговаряли за това по какъв начин се посреща Коледа в Съединени американски щати и по какъв начин тя украсява коледната елха. Г-ца Бейтс показа, че била сюрпризирана, когато госпожа Тръмп признала, че в никакъв случай не била опитвала минспай (коледния английски специалитет, примес от сушени плодове с подправки). " Тя сподели, че ще опита един довечера ", добави момичето. " Мисля, че в действителност е занимателна. Всички чакаха да е доста кисела, само че тя беше в действителност доста блага ". Друга ученичка, 9-годишната Киана Мълингс, счита, че гримът на първата дама бил " малко допълнително ". " Правеше я да наподобява тъжна, а в действителност тя беше доста радостна ", сподели детето.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР