В третия ден на Мултиевропейското първенство по таекуондо, което се

...
В третия ден на Мултиевропейското първенство по таекуондо, което се
Коментари Харесай

Нови 3 медала за България на Мултиевропейското по таекуондо

В третия ден на Мултиевропейското състезание по таекуондо, което се организира в София общо 11 български състезатели взеха присъединяване при юноши и девойки. Те съумяха да прибавят нови 3 медала за България.

Стефан Стаменов в категория до 59 кг записа победи над двама представители на Италия и един на Испания за стигне до финала, където се изправи против играч от Турция. Стeфан стартира добре срещата, само че получи травма, която не му разреши да продължи и взе сребърен орден.

Денис Димитров при юноши до 63 кг. бе повече от безапелационен. Той започва с победа над поляк, на четвъртфинала се срещна с различен българин Николай Начев, където след победа се класира за 1/2-финала. Там в извънредно забавен и трагичен мач, в който Денис водеше секунди преди края, съперникът му от Украйна съумя да обърне срещата и в последна сметка сънародникът ни завоюва бронзов орден.

Радина Борисова при девойки до 59 кг победи на старта представителка на Кипър, а в мач за орден се наложи над таекуондистка от Гърция. На полуфинала българката се изправи срещи испанка, само че в последна сметка сграбчи бронзов орден.

 Мултиевропейско по таекуондо
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР