В този ден Алиса била на седмото небе от щастие,

...
В този ден Алиса била на седмото небе от щастие,
Коментари Харесай

На изписване от родилното й дали чуждо бебе… Или как в живота няма нищо случайно

В този ден Алиса била на седмото небе от благополучие, тъй като напълно скоро тя и нейният новороден наследник щели да се приберат вкъщи.

Роднините им постепенно се събирали в родилния дом, героинята на историята си бъриала нещата и си представяла уютната картина за това по какъв начин те щастливо прекарват времето си дружно като семейство.

Момичето слязло в залата за изписване, нейните родственици и другари се тълпяли пред вратата, а здравната сестра донесла бебето на майката. Поглеждайки бебето, Алис мигновено осъзнала, че това не е нейният наследник … Един бърз взор бил задоволителен и това е главната мощ на майчинството.

Жената се пробвала да се овладее и с цел да се увери, че не е сбъркала, младата майка деликатно съблякла детето и с трептящ от паника глас споделила на здравната сестра: „ Родих момче, а това е момиче… ”.

Служителкта на родилния дом помолила Алис да се успокои и да изчака няколко минути. След малко до нея съвсем дотичал шефът, в чиито ръце бил синът на родилката. Разбира се, не без извинения и пояснения.

В резултат на това се оказало, че другото бебе е изоставено от биологичната си майка и скоро щяла да бъде пратена в дом за сираци. След като изслушала всичко това, Алис, без непотребни кавги, взе сина си и си отиде.

Въпреки че денят бил доста празничен за цялото семейство, случаят не излязъл от главата на героинята и това въобще не е изненадващо. Сърцето я боляло за това момиченце, тъй като с живи родители бебето безусловно останало сираче…

Преди да си легне, лежешком в леглото, брачният партньор на Алис признал, че незабавно е забелязал изчезналото въодушевление на жена си и попитал какво има. Тогава тя разказала какво се е случило.

В резултат на това към този момент след три седмици фамилията още веднъж се събрало, с цел да отпразнува друго радостно събитие – откакто разговаряли съществено между тях, двойката решила да осинови изоставено бебе, което било комплицирано с техния наследник.

Сега щастието се удвоило и единствено един подробност предизвикал нищожно стеснение – трябвало незабавно да сменят нормалната количка с двойна.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР