В Токио ще бъде открит иновативен ресторант за нудисти. В

...
В Токио ще бъде открит иновативен ресторант за нудисти. В
Коментари Харесай

Ресторант за нудисти в Япония забрани дебелаците

В Токио ще бъде открит новаторски ресторант за нудисти. В него ще важат строги правила и ще се позволяват единствено секси гости.

Ресторантът ще отвори порти този юли. Той ще се споделя Amrita, а посетителите ще имат правото да се хранят изцяло голи.

Основното предписание в ресторанта гласи, че не се позволяват дебелаци. Ако имате повече от 15 кг наднормено тегло, няма да може даже да надникнете вътре. За да реши дали посетителите са в норма, особено селекциониран личен състав ще ги претегля на входа на заведението.

Възрастовата граница, която ще важи, е от 18 до 60. Интересното е, че в ресторанта могат да се поберат тъкмо 60 души. Когато се изпълни, останалите искащи да похапнат както майка ги е родила ще би трябвало да изчакат реда си. Още по-любопитен е фактът, че е неразрешено влизането на хора с татуировки, което сигурно ще редуцира броят на посетителите.

Влизайки в ресторанта всеки клиент мълчешком се съгласява в всички правила, които важат на неговата територия. В това се включва изискването да не сваляте, ухажвате и пипате останалите клиенти.

Личната цялост ще е сложена на напред във времето. Кувертите към този момент са налични на страницата на ресторанта. Цената им варира от 130 до 260 $. Срещу тях ще получите услугите на професионални сервитьори с съвършени тела.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР