В текущия доклад за качеството Проучване на надеждността на автомобилите

...
В текущия доклад за качеството Проучване на надеждността на автомобилите
Коментари Харесай

Lexus с признание за надеждност

В настоящия отчет за качеството „ Проучване на надеждността на колите в Съединени американски щати (VDS) “ от института за пазарни изследвания J.D. Power Lexus чества победа - със стойност на показателя 133, Lexus се подрежда на върха на сравнението в промишлеността - и по този метод пред всички останали 31 автомобилни първокласни и всеобщи марки.

За годишната си ранглиста J.D. Се допитва до притежателите на тригодишни коли. Те правят оценка качеството и привлекателността на своите транспортни средства, както и разнообразни функционалности и технологии. 184 характерни области се правят оценка в девет съществени категории - климатик, помощ на лидера, преживяване при шофиране, екстериор, функции/контроли/дисплеи, инфоразвлекателна система, интериор, задвижване и седалки.

Докато приблизително за промишлеността е равнището от 186 казуса на 100 транспортни средства, Lexus е безапелационен във всички области - марката несъмнено има и най-надеждния модел със стойност на показателя 111, а Lexus RX има най-доволните клиенти и минимум проблеми след три години благосъстоятелност.

„ Изчерпателната гаранция на Lexus Relax също свидетелства за дълготрайната устойчивост, с която клиентите могат да пътуват нехайно до 10 години или 160 000 километра “ - споделя Надин Буш, общоприет управител на Lexus Германия - „ Гаранционният модел важи за всички модели на Lexus. С всяка инспекция от оторизиран контрактуван сътрудник гаранцията се удължава с дванадесет или 24 месеца, според от интервала на поддръжка според от модела. Единственото условие е транспортното средство да не е навъртяло повече от 160 000 километра и да е на не повече от 10 години. “

Независимо от това, Lexus също дава гаранция до 10 години за високоволтовата батерия на електрическите си коли (до оптимален пробег от един милион километра). Тя покрива всички неизправности и утежняване на потенциала с по-малко от 70 %, в случай че е планувано постоянната поддръжка де се прави в сертифицирани сервизи на Lexus.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР