В търсене на магически продукт, който да им помогне да

...
В търсене на магически продукт, който да им помогне да
Коментари Харесай

Истини и заблуди за зеленото кафе

В търсене на вълшебен артикул, който да им помогне да смъкват оптимално количество непотребни килограми за минимално време, дамите все по-често разчитат на разнообразни хапчета, чайове и артикули, за които не знаят доста, само че са чували, че оказват помощ бързо.

Точно подобен артикул е и зеленото кафе. В естествен тип това прахче е извънредно горчиво и неприятно на усет, тъй че в случай че някой ви каже, че в действителност можете да заместите кафето си с него и да се чувствате ужасно, по-добре не му вярвайте.

По-честата форма, под която се приема зелено кафе, е на таблетки. И тук би трябвало да знаете, че с тези таблетки е извършено едно само проучване върху 8 мъже и 8 дами и резултатите са повече от блестящи. Вие незабавно ще решите, че това в действителност е вълшебен артикул, стига да не знаете, че в действителност акцията по извършения опит е била напълно финансирана от компанията, която е виновна за разпространението на продукта.

Тук някъде би трябвало алената лампичка във вас да се включи и сами да прецените дали резултатът е единствено и само от зеленото кафе или всичко е маркетингов трик.

 Отслабване със зелено кафе

Експерти, които са се заели с изследване на състава на зеленото кафе, настояват че неговите съставки могат да претоварят сърдечно-съдовата и нервната система.

Хлорогенната киселина пък в действителност форсира метаболизма ви, само че цената, която би трябвало да платите, е намаление на кръвното налягане (добре е за хората с по-високо кръвно налягане, само че останалите би трябвало да имат едно наум).

Истина е също по този начин, че зеленото кафе е извънредно мощен антиоксидант и като подобен може да спомага освен за това да изглеждате добре външно и да свалите килограми, тъй като понижава апетита, а форсира метаболизма, само че в същото време чисти и шлаките отсрочили се по вътрешните ни органи.

Всеки самичък ще реши за себе си какви са плюсовете и минусите на зеленото кафе и заслужава ли си то.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР