В своята първа поява пред публика след обиска на ФБР

...
В своята първа поява пред публика след обиска на ФБР
Коментари Харесай

Тръмп се нахвърли на Байдън, обвини го в тежко престъпление

В своята първа поява пред аудитория след обиска на ФБР в имението " Мар-а-Лаго ", някогашният президент на Съединените щати Доналд Тръмп разгласи Джо Байдън за " зложелател на страната ".

На протест в Пенсилвания Тръмп съобщи: " Както знаете тази седмица Джо Байдън пристигна във Филаделфия, Пенсилвания, и изнесе най-злата, цялостна с ненавист и разделяща ни тирада, произнасяна в миналото от американски президент. Той изкара злодеи 75 милиона жители, назова ги опасност за демокрацията и врагове на страната. Всички вие сте врагове на страната. Той е зложелател на страната ".

Тръмп разяснява, че обискът в имението му във Флорида, където бяха открити стотици секретни документи, е " очевидна корист със закона " и ще провокира " негативна реакция, каквато никой в никакъв случай не е виждал ": " Срамният обиск и влизане с щурм в дома ми Мар-а-Лаго, е подигравка на правораздаване, насмешка пред целия свят с американските закони, обичаи и правила. Целият свят наблюдаваше и бяха шокирани ".

Митингът под надпис " Спасете Америка " е част от предизборната акция за изборите за Конгрес през ноември, при които Демократическата партия може да изгуби надзор и върху Сената, и върху Долната камара на представителите.

От Министерството на правораздаването оповестиха, че в имението на Тръмп са съхранявани 11 000 некласифицирани държавни документи благосъстоятелност на Националния списък Сред тях 18 са с гриф " топ секретно ", 53 са секретни, а 31 са с гриф " поверително ". Агентите на ФБР откриха и десетки празни папки с гриф " секретно ", което ускори спекулациите, че са изгубени, унищожени или преместени класифицирани документи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР