В света в момента най-задлъжнелите държави са в еврозоната. Не

...
В света в момента най-задлъжнелите държави са в еврозоната. Не
Коментари Харесай

Костадинов направи на пух и прах еврозоната

В света сега най-задлъжнелите страни са в еврозоната. Не им проличава, тъй като непрестанно получават спомагателни подтиквания от Европейската централна банка. Добрият образец нормално са страни отвън Европейски Съюз, като Швейцария, Норвегия и Исландия. Това разяснява пред Нова телевизия водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов. 

Ако влезем в еврозоната няма да имаме право да печатаме лични пари и няма да имаме право на глас във вземането на решенията в ЕЦБ, твърди депутатът.
-->
„ В контракта за приемане на еврото написа, че страната ни ще влезе в еврозоната тогава, когато е подготвена и изпълнила критериите, без да е посочена дата. Към сегашния миг ние не ги изпълняваме. От „ Възраждане ” коментирахме датата, а не критериите. Затова сме заложили 2043 година в референдума, който желаеме да се организира. Основният въпрос е питаме или не питаме българския народ за неговото бъдеще. Живея към този момент 33 години в страна която претендира, че е демократична ”, разяснява още Костадинов.

За Плана за възобновяване и резистентност Костадин Костадинов разяснява:

„ Още предходната година, когато стартира да се приказва за изискванията, при които ще се показа този проект казахме, че има заплаха да жертваме въглищните централни на България. Когато се подписа, казахме че би трябвало да бъде предоговорен. Кирил Петков ни уверяваше, че това не е допустимо. Оказа се, че може. Откакто стартира войната в Украйна внезапно се оказа, че атомната сила е зелена. Това беше неповторим поврат. Вчера чух по какъв начин хора от Демократична България защитаваха въглищните централи, а преди бяха срещу. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР