В света на известните лято 2023 явно няма да бъде

...
В света на известните лято 2023 явно няма да бъде
Коментари Харесай

Гръм сред звездите! Ариана Гранде и Далтън Гомес се развеждат

В света на известните лято 2023 очевидно няма да бъде запомнено единствено с пътувания до екзотични дестинации, купони до зори и фотоси по бански. Защото през последните седмици една по една се сипят вести за звездни раздели.

Разводът на Кевин Костнър се трансформира в цяла сага, Рики Мартин също се раздели с половинката си след шест години брак, а през вчерашния ден разбрахме, че и СофияВергара слага завършек на любовната история със брачна половинка си след седем години.
-->
Към тази неприятна хроника за жалост към този момент можем да прибавим и Ариана Гранде. TMZ ни осведомят, че тя и брачният партньор ѝ Далтън Гомес са решили да се разведат след две години брак. От People пък научаваме каква е повода.

Според източник на изданието дистанцията, което е деляло двамата, е изиграло съществена роля. Далтън Гомес, който е сътрудник на първокласни недвижими парцели, живее и работи в Лос Анджелис.

" Той е извънредно концентриран върху кариерата си и би трябвало да живее в Лос Анджелис. Това несъмнено е проблем за тях. Кариерата на Далтън е взискателна и той не може да напуща Лос Анджелис постоянно. Така че, когато Арина стартира да снима Wicked в Англия, трябваше да продължат брака си от разстояние ", изяснява информаторът.

АрианаГранде от знае се в Лондон, където снима кино лентата Wicked. Певицата и актриса последно е била видяна на Уимбълдън през уикенда и е направило усещане, че не е носила годежния си пръстен или сватбената си халка.

Всъщност от фотоси и видеа в обществените ѝ мрежи излиза наяве, че тя не неотдавна не носи знаците от формалното си обвързване с Далтън Гомес. Това и преди е пораждало спекулации, че при двойката нещата не вървят безпрепятствено, само че Ариана е обяснявала, че не носи халката си, тъй като я почиства.

Е, това пояснение очевидно не е отговаряло напълно на истината, защото съгласно източника на People Ариана Гранде и Далтън Гомес са се разделили по-рано тази година и от този момент " безшумно и с обич " работят върху другарството си ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР