В света на бизнеса маркетингът продава и носи печалбата. В

...
В света на бизнеса маркетингът продава и носи печалбата. В
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО ВИДЕО РАЗБУНИ НЕТА: Кирил Петков - честен бизнесмен или измамник?

В света на бизнеса маркетингът продава и носи облагата. В политиката също е по този начин. Но какво обаче се крие под тази напудрена рекламна фасада на хора като Кирил Петков, гласоподавателите нормално научават прекомерно късно.

Премиерът, както е известно, е доста заможен производител на хранителни добавки. Бизнесът му се прави оценка на към 10 милиона.

Премиерът и татко му оферират веганския пробиотик " ПроВиотик ", създаден на основата на бактерията “Лактобацилус Булгарикус “, само че не от мляко, а от сок от моркови.

В уеб страницата им, тяхното лечебно знамение, е показано като новаторски биопродукт на капсули и таблетки с уточнението, че е клинично тестван от харвардски учени, взаимно с лекари от ИСУЛ и даже се употребява от водещата Опра Уинфри - нещо, което по този начин и не беше потвърдено, а тенисистът Новак Джокович, бил почитател на продукта.
свързани новини107567на 03.12.2021281242на 18.01.2022
Историята за Опра Уинфри беше разказана в малкия екран на Слави Трифонов персонално от Кирил Петков.

В последна сметка всички се питат - ли е Кирил Петков или елементарен лъжец. Следващото видео дава отговор на този по този начин значим въпрос.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР