В Стара Загора бе дадено началото на тридневно футболно дерби,

...
В Стара Загора бе дадено началото на тридневно футболно дерби,
Коментари Харесай

3 дни мачове в Стара Загора за Купата на МГЕРБ

В Стара Загора бе обещано началото на тридневно футболно дерби, което за девети път събира непрофесионални тимове по футбол на дребни малки врати за Купата на МГЕРБ. Над 20 тима влизат в спор за оценката, като срещите ще се играят на спортните стадиони зад Централна поща в града.
„ Винаги сме разчитали на спорта, вложили сме време и старания, с цел да бъде усъвършенствана спортната среда в нашия град и това ще продължи, тъй като спортът е здраве. Радвайте се на този състезателен празник – той е за вас “, сподели при откриването на конкуренцията лидерът на листата на ГЕРБ за общински съветници Николай Диков. Много положителната игра и феърплеят са неизменима част от обичайния шампионат, стана ясно още от думите на Диков. Той пожела триумф и позитивни страсти от играта.
Партньори и този път при организирането на срещите за Купата на МГЕРБ са момчетата от „ Футболна Стара Загора. От тяхно име признателност към всички, които демонстрират умения и възторг на зеления килим изрече и Николай Стоев. Тази година, срещите вървят редом и с шампионат в Казанлък, чийто спечелили ще се включат в старозагорската конкуренция. Организаторите от младежката конструкция на ГЕРБ под липите и този път са подготвили призове и награди за най-хубавите, както и доста страсти и спорт за всички фенове на Цар Футбол. Финалните срещи ще се играят в неделя, като се планува награждаването на най-хубавите на дребни малки врати да бъдат наградени към 18.00 часа на игрището зад Централна поща.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР