В сряда ще бъде предимно слънчево. Минималните температури ще бъдат

...
В сряда ще бъде предимно слънчево. Минималните температури ще бъдат
Коментари Харесай

Какво ще е времето в сряда?

В сряда ще бъде най-вече слънчево. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София – към 9°. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и в следобедните часове тук-там, основно в планинските региони ще превали временен дъжд.

Ще има и гръмотевици. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°, в София – към 20°.

През нощта против четвъртък от запад ще стартира ново нараствания на облачността и на доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд.

 Проф. Рачев: Дъждове до петък, от събота ни чака топло време Тази сутрин 2 мин. Проф. Рачев: Дъждове до петък, от събота ни чака топло време  В Деня на Земята: Тревожни данни за климатичните промени в Европа Светът 2 мин. В Деня на Земята: Тревожни данни за климатичните промени в Европа  Притеснителен отчет: 30% повече смъртни случаи в Европа поради горещините Светът 3 мин. Притеснителен отчет: 30% повече смъртни случаи в Европа поради горещините  Провал в битката с световното стопляне: За първи път то надвиши 1,5° за година Светът 2 мин. Провал в битката с световното стопляне: За първи път то надвиши 1,5° за година  Проф. Рачев: Дъждове до петък, от събота ни чака топло време Тази сутрин 2 мин. Проф. Рачев: Дъждове до петък, от събота ни чака топло време  В Деня на Земята: Тревожни данни за климатичните промени в Европа Светът 2 мин. В Деня на Земята: Тревожни данни за климатичните промени в Европа  Притеснителен отчет: 30% повече смъртни случаи в Европа поради горещините Светът 3 мин. Притеснителен отчет: 30% повече смъртни случаи в Европа поради горещините  Провал в битката с световното стопляне: За първи път то надвиши 1,5° за година Светът 2 мин. Провал в битката с световното стопляне: За първи път то надвиши 1,5° за година

В планините ще има променлива облачност и основно към и след обяд ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър, който още преди обяд ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра – към 7°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часово ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, който денем ще се ориентира от югозапад.

Максималните температури ще са сред 17° и 22°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че с наклонност на постепенно намаляване.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР