В сряда могат да възникнат неочаквани неприятни ангажименти свързани със

...
В сряда могат да възникнат неочаквани неприятни ангажименти свързани със
Коментари Харесай

Хороскоп: Пари и романтика за 4 зодии

В сряда могат да зародят непредвидени неприятни задължения свързани със фамилията ви или с родственици. За страдание малко от нещата ще могат да бъдат следени от вас и тяхното развиване ще зависи от разнообразни условия или други хора.

Днес на първо място избягвайте спорове в дома си, без значение какъв брой основателна причина имате по тази причина. Една такава обстановка може да излезе отвън надзор и да генерира напрежение в фамилията ви за дълго време.

Днес внимание ще изискат финансовите ви каузи, изключително в случай че имате забавени или забравени заплащания.

Някои от вас ще имате забавна среща с мъж, информацията от който ще е мотив за размисъл и за разискване на някои нови хрумвания.

Овен

Настроени сте сантиментално и по тази причина елементарно можете да завържете познанства с другия пол. Отношенията с членовете на фамилията и родителите са естествени.

Впрочем, не би било неприятно да навестите престарели родственици. Добро време за развлекателни разходки и екскурзии.

Любовта към развлеченията и хазарта може да ви въвлече в задължения.

Телец

Днес животът ви наподобява като непрекъсната поредност от любовни завършения. Може да действате без да се замисляте за последствията. За благополучие, болшинството от вас имат разсъдливост, с цел да не изпадат в прекаленост и да не станат предмет на упреци от страна на роднините.

Преизпълнени с сила, през днешния ден сте склонни към изненади от всевъзможен жанр, случки и
хазарт. Дори може да ви провърви.

Близнаци

В душата ви съществува такава естетика и обич, че считате за допустимо умерено да плувате по течението на времето. Макар че цените комфорта, може да не изпитвате скрупули на съвестта, че жилището ви неведнъж е надалеч от реда.

Днес сте склонни да безделничите. Мнозина от вас чакат да ги глезят и да се съгласяват с капризите им.

Рак

Днес сте настроени войнствено във връзка с противниците си и може да бъдете безжалостни. При смутените си усеща може да бъдете придирчиви, свадливи и подозрителни.

Възможно е денят да не ви донесе нужната отмора и да се почувствате изтощени и раздразнителни.

Лъв

Не си коства да ви ревнуват, в случай че започнете да флиртувате с някой другар или другарка – по този метод вие изразявате желанието си да сте обичани и обожавани.

Днес ви е присъщо прелестното качество да намирате общ език с всички и сте другар с мъже и дами.

Денят ви е в действителност благополучен. Всичко върви като по вода.

Дева

Новите контакти и запознанствата, на които е богат този ден, може да се отразят по най-неблагоприятен метод върху персоналния ви живот. Бъдете по-меки и тактични и ви дават отговор с обич и схващане.

В противоположен случай може да срещнете заслужен и много корав отпор.

Възможни са удобни условия за занимания с обичаното ви занимание, а също и за пълностоен отдих от всевъзможен жанр.

Везни

Любимият човек ви оказва помощ да възстановите изгубената си сила. Не отлагайте решаването на назрелите фамилни проблеми за по-нататък. Денят е доста удобен за годеж, покупко-продажби, подписване на контракти и за креативен командировки.

Намерете златната среда, уравновесявайки желанието с опциите.

Скорпион

Ако нещо стане не както го желаете, то всичките кипящи пристрастености, таящи се в душата ви, могат да излязат на открито и да основат беди. Днес е невероятно на домашните ви да ви убедят в противното, защото вие живеете съгласно своите правила и се вслушвате единствено в себе си.

Вродената пъргавина, живият и остроумен разум може да ви създадат център на вниманието в работата.

Най-вероятно този ден ви оказва помощ да разрешите огромен веществен проблем.

Стрелец

Може да изпитвате невероятна сила и целенасоченост в интервала на ухажването и набелязали си един път задачата, няма да отстъпите от нея. Стройте проекти за близкото бъдеще.

Успешно е започването на нови каузи и въплътяването на хрумвания в действителност. Съдбата ви се усмихва в най-неочаквания миг и това вещае осъществяването на отдавнашни, към този момент съвсем забравени стремежи.

Козирог

Този ден ви готви изненади, евентуално е да срещнете този, който да провокира в уравновесените от вас размътняване на разсъдъка, а в сърцето да избухне любовта.

Могат да се появят нови познати. Би било добре да се върнете в местата, свързани с началото на вашето другарство, поразходете се по същите улички, послушайте същата музика.

Водолей

Влюбените са обединени от общността на възгледите, общото увлечение към нереалните идеали, одобряването на човечността и положителното. Днес сте цялостни с сила, шеговитост, истински хрумвания и състезателност.

Можете да стане център на вниманието във всяка компания.

Риби

Самотниците може да срещнат човек, с който са били в миналото познати. Отново почналите връзки може да се окажат здрави и да разкрасят живота ви.

Очакват ви подмолни офанзиви на враговете и може да станете жертва на скандал и клюка.

В фамилния ви живот и във връзките ви с другари и с вашите деца може да се появят тествания и компликации.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР