В специално студио, посветено на сватбата на холивудската актриса Меган

...
В специално студио, посветено на сватбата на холивудската актриса Меган
Коментари Харесай

Деси и Сашо в специално студио за сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

В особено студио, отдадено на сватбата на холивудската актриса Меган Маркъл и принц Хари, феновете на bTV ще следят онлайн церемонията на годината на 19 май от 13:00ч. Петя Дикова ще предава непосредствено от замъка Уиндзор и катедралата Сейнт Джордж, а Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще наблюдават протокола под лупа с над 10 коментатори в студиото.

„ Холивуд в кралския двор: сватбата на Меган и Хари “ се споделя специфичното предаване на bTV, което ще наблюдава онлайн приготовленията, сватбената гала и тържествената обиколка с колесница за приветствия. В специфичното студио ще оживеят виртуални двойници на фамилиите на булката и младоженеца. Зрителите на bTV ще видят и най-красивите сватбени рокли в английската кралска история.

След като отрази онлайн вълненията от раждането на принц Луи в края на април, Петя Дикова се връща в Лондон, с цел да наблюдава всяка стъпка от сватбата на годината и да срещне феновете на bTV с извънредни събеседници непосредствено от мястото на събитието. Актьори, имидж консултанти, дизайнери и познавачи на кралското семейство ще разискват с Деси и Сашо протокола и изборите на младоженците, които вълнуват всички.

За да усетят феновете достоверната атмосфера, камерите на bTV ще бъдат на ръка разстояние от основните настоящи лица във вълнуващото кралско събитие, за което международните медии настояват, че ще бъде следено от към 3 милиарда души. Разговорите в студиото и директните включвания от Лондон ще бъде подплатени и с любопитни видео обстоятелства за принц Хари и Меган Маркъл, както и за най-скандалните бракове в европейските кралски фамилии.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР